Sorompó

Gyors, erős és masszív. A JOLA sorompók jellemzői.

Miért alkalmazzunk sorompót?

 

Ezekkel az eszközökkel jelöljük területünk szabadon behajtható határát. A sorompón túl eső terület megsértése engedély nélkül minősülhet a terület megsértésének. Nem csupán a fizikai határát jelölik az említett területnek, de egyes esetben meg is akadályozhatják az agresszív bejutást, pl. az áttörési tényezőjük magasabb az átlagos sorompóknál. Ezzel szemben találhatunk a kínálatban olyan termékeket is, amelyek áttörése esetén kinyílnak, csökkentve az anyagi károkat.

sorompo

A sorompók rendszerint magas forgalmú behajtók terület elválasztásánál játszanak szerepet, így azok ciklusszámai meghaladhatják a napi 1000 nyitást is. Ilyen feltételek mellett igazán minőségi és megbízható eszközre van szükségünk. Biztonsági szempontból fontos, hogy megfeleljen minden biztonsági előírásnak, biztonsági infrasorompókkal, akadályérzékelőkkel rendelkezzen, amelyekkel megelőzhetőek a rácsukódásos balesetek. A sorompó önzáró hajtóművel rendelkezik, így áramszünet esetén is zárva marad. Kiegészíthető szünetmentes tápegységgel is, hiszen az áramkimaradás esetén nagyobb baj, ha megáll az áthaladó forgalom. Fontos ellátni beléptető rendszerrel egyes helyszíneken. A vezérlése ilyen lehetőséget is tartogat számunkra külön kiegészítő eszközök meglétével. További előnye, hogy karbantartási igénye minimális.

Végül de korántsem utolsó sorban a sorompó mint első benyomást keltő eszköz, így külalakja szerint is megfelelőnek kell lennie.

 

 

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!