Redőnykapu

Elvárásai teljesülnek!

radonykapu_kulonbozomeret

Redőnykapuk azonos kivitelben, különböző méretben

A redőnykapukat az egyéb nyílászárókkal szemben állított előnyei keltették életre. Felépítménye szempontjából sokkal egyszerűbb ás átláthatóbb rendszerre épül, amely gyors beépítést, gyors szervizelést jelent.

Kapuink minden szükséges CE, TÜV és ISO minősítéssel rendelkeznek. Igazodnak a felhasználói igényekhez, magába foglalva a technológia elvárásokat valamint a megjelenésbeli elvárásoknak.

redonykapu_dupla

Nagyméretű redőnykapuk

Mitől ipari a redőnykapu?

A legtöbb ipari nyílászáróhoz hasonlóan a nyitásszáma, mérete, működtetése és a telepítés környezete határozza meg, hogy egy kapu lakossági, vagy ipari felhasználásra készüljön.

Alapanyaga szerint a redőnykapuk lamellái lehetnek alumíniumból, rozsdamentes-, vagy egyszerű acélból. Típusuk szerint lehetnek egy vagy kétfalú hengerelt lamellák, ráccsal vagy ablakréssel perforáltak. A kétfalú lamellák lehetnek üregesek, vagy hőszigeteltek. A perforált bevilágítóval ellátott lamellák szintén lehetnek hőszigetelés nélküliek vagy hőszigeteltek.

redonykapu_RAL_szinben

RAl színskála szerint festett redőnykapuk

Ugye ön is tudja, mennyire meghatározza épülete külalakját annak homlokzati színe. Ebben az esetben színhatárokkal nem kell számolnunk ugyanis a RAL színskála teljes szortimentje a rendelkezésünkre áll.

Rugalmas beépíthetőségi lehetőségeiknek köszönhetően az ipari redőnykapu kiváló nyílászárói lehetnek nagyméretű csarnokoknak, erős igénybevételű ipari épületeknek, szervizeknek.

Beépíthetőségi tényezőként tovább növeli értékét, hogy nem csupán a belső falsíkra, de nyílásba és külső falsíkra is kiválóan rögzíthető.

Kitűnő megoldás az üzletek védelmére is bevásárló központokban, ahol a méretek nem engedik egyéb megoldások alkalmazását.

Teremgarázs bejárataként szintén könnyedén küzd meg a napi több száz nyitással, akár társasházak vagy parkolóházak bejárataként.

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!